Welk verhaal
kom jij vertellen Op 't Benkske?

Voor de niet-Brabanders onder ons, een 'benkske' is een bankje 😉
Iedereen heeft een verhaal. En meer dan één.
En toch blijven er zoveel verhalen onverteld .. Zo jammer!
Ik nodig je uit om je verhaal te komen vertellen op 't benkske. En ik neem het op, op video.

Voor wie is dit bedoeld?

Voor jou, als je een verhaal wil achterlaten voor later, als je er niet meer bent. En voor de ondernemer, die met zijn of haar verhaal over een levensles, inzicht of impactvolle gebeurtenis  anderen wil inspireren.

 

In het voorjaar van 2022 start ik weer met een nieuwe serie.

Deze keer speciaal voor diegenen die nog maar een bepaalde tijd te leven hebben. En graag zin willen geven aan de beperkte levenstijd die ze nog hebben. Door te vertellen over vroeger, over nu, of misschien juist over later, als jij er niet meer bent.

 

Hoe werkt het?

Jij mag plaats nemen op een Benkske. En als jouw eigen stoel lekkerder zit, mag dat natuurlijk ook 😉
Samen kiezen we waar dat bankje of die stoel staat. Je neemt een oude foto, ansichtkaart of brief mee, en naar aanleiding daarvan mag jij vertellen. Ik luister, en ik film, en als 't nodig is stel ik vragen.

Van te voren hebben we een gesprekje zodat we samen helderheid krijgen over dat wat je wil vertellen.
Het verhaal wordt in one shot gevangen, en in overleg bestaat de mogelijkheid om extra beelden op te nemen. De video duurt 1 a 2 minuten.

Tijdens de opname werken we coronaproof.

 

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Is het voor jou oké dat je video gedeeld wordt op social media, en geplaatst wordt op mijn website, als voorbeeld voor anderen? Dan zijn er geen kosten aan verbonden.
Wil je de video graag alleen voor jezelf, zodat jij het kan delen met wie jij wil, dan is de prijs vanaf 99,- ex btw. Dit is afhankelijk van de uiteindelijke lengte van de video, en de mogelijke extra beelden die opgenomen worden.

Vooraf maken we online kennis en bespreken we wat je graag wil vertellen en waar we op gaan nemen, en kan ik een prijsindicatie geven, zodat we samen weten waar we aan toe zijn.

Wat levert het me uiteindelijk op?

Op de eerste plaats een mooie video. Voor deze opnames film ik alles met mijn smartphone, met externe lenzen en microfoon. Dit geeft mij de gelegenheid om professioneel te werken, zonder al teveel tijd kwijt te zijn met de techniek. Liever gaat mijn aandacht uit naar jou, en je verhaal.

Ik stuur je de video op als MP4. Deze kan jij delen met wie je wil.
Met je naasten, je vrienden, of met je klanten, als je ondernemer bent. Privé of openbaar, net waar je zelf behoefte aan hebt.

Maar behalve een video blijkt iedere keer weer dat het traject van het voorgesprek en de opname zelf uiteindelijk misschien nog wel het meeste opleveren. Het biedt vaak ook bewustzijn en inzicht in je eigen leven. Dit leidt vaak tot meer verbinding met jezelf, en je omgeving.
Een hartverwarmend proces, iedere keer weer ..

 

Voorbeelden

Natuurlijk wil je graag voorbeelden zien van verhalen op 't Benkske!
In bovenstaande en onderstaande video's kun je verhalen beluisteren en bekijken van een aantal ondernemers die jou voorgingen. En met de nieuwe serie die ik ga maken hoop ik ook voorbeelden te kunnen laten zien van verhalen die gaan over het naderend afscheid. Misschien wel van jou. Ik snap dat dat best spannend en confronterend kan zijn. Graag vertel ik je er meer over.

 

 

 

Verhalen om achter te laten

Wil jij graag een verhaal achter laten, voor straks, als je er niet meer bent?
Over iets wat jou geraakt heeft, een inzicht, een levensles, een verwondering ..

Dan nodig ik je uit om op 't Benkske plaats te nemen. En als ik jouw video mag gebruiken om als voorbeeld te laten zien op mijn website, en eventueel op social media, dan maak ik de video gratis voor jou. Als dank ..

En mocht je nu denken, ja, ik wil graag mijn verhalen achterlaten voor later, maar dan niet voor iedereen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Ik kijk graag met je mee.