Welk verhaal
ga jij vertellen in 2020?

Zo aan 't begin van 't nieuwe jaar is het altijd fijn om even stil te staan bij het jaar dat voor je ligt.
Het voelt toch als 'n soort van blanco pagina, die je weer helemaal opnieuw in mag vullen.
Een deel neem je mee uit 't oude jaar, en een deel mag vervangen worden door iets nieuws.
En daar hoort een verhaal bij. Jouw verhaal!
Waarmee jij anderen mag inspireren, raken, uitnodigen om 'n avontuur te beleven wat jij al eerder beleefd hebt.

Maar ja, HOE ontdek je jouw verhaal?

Ik ga je helpen ..

 

Op vrijdag 17 (VOL!) en op vrijdag 31 januari

geef ik de masterclass

Mijn verhaal in 2020!

Laat me je eerst vertellen over mijn verhaal ..

Met behulp van mijn moodboard.
Dit is namelijk de basis van het verhaal wat ik ga vertellen in 2020.

 

dreamboardliggend

Wat gaan we doen bij de masterclass?

Op deze dag gaan we spelenderwijs ontdekken welk verhaal, of welke verhalen, door jou verteld mogen worden.
Je leert hoe je jouw verhaal met impact op video kan overbrengen.

Welke ingrediënten zijn onmisbaar om je verhaal krachtig over te brengen, en hoe kan je je videoverhaal het beste beginnen?

Je neemt elkaars verhaal op, dus je gaat allemaal met een video naar huis.

Wil je je verhaal toch nog wat professioneler door mij op video op laten nemen, dan krijg je maar liefst 50,- korting op een short video.

Voor wie is deze dag bedoeld?

Voor jou, als ondernemer, die lekker gefocust het nieuwe jaar in wil gaan.

Voor jou, omdat je voelt dat je iets te vertellen hebt, en niet zo goed weet hoe te beginnen. Of je vindt het spannend.

Voor jou, omdat video al langer op je lijstje staat. Maar het komt er maar niet van.

En voor jou, omdat je je aangesproken voelt.

Testimonials

Wat een vakwerk! Superblij met het eindresultaat. Goed afgestemd en goede ideeën tot in detail. Echt een aanrader.

Femke Bodde - Beeblij

Ik had een enorme drempel als het om foto's of video ging. Maar ik realiseerde me dat, wilde ik succes hebben met mijn bedrijf, dat het wel belangrijk is dat ik mezelf zichtbaarder ga maken. Ik ben met Margo aan de slag gegaan, en vond het eerst heel erg moeilijk om mezelf terug te zien. Maar hoe meer ik ermee bezig ben, hoe makkelijker en leuker het wordt. ik begin er echt plezier in te krijgen!

Renske Foekema - (H)eerlijk Helder Verkopen 

Voor mij was dit een hele mooie methode om goed verwoord te krijgen waar het mij echt om gaat. Om dat ook uit te spreken en goed in beeld te brengen. De schroom om voor de camera te gaan staan verdween als sneeuw voor de zon. Verder is Margo ook een heel prettig begeleider in dit traject. Een aanrader dus voor ieder die dit ook wil.

Ton de Rooij - Rootonde

"Gisteren heb ik samengewerkt met Margo Moonen. Zij is expert op dit gebied: ondernemers zichzelf te laten zien, hun verhaal laten vertellen in een filmpje. Eerst dacht ik dat ik meer extravert zou moeten zijn dan ik van nature ben om tot een goed filmpje te komen daarmee dacht ik ook dat het niets voor mij was. Door het oefenen met mijn verhaal voor de camera vertellen en door meer en meer in contact te komen met mijn eigen verhaal (via de kernachtige vragen van Margo) is er een filmpje ontstaan wat ik wel met jullie durf te delen. 
Misschien niet perfekt, maar wel echt".

Yvonne Stams - Casacoaching.nu - coachcollectief

Jij helpt mij om een kader te bieden waarin ik mijn verhaal kan vertellen. En dat biedt mij heel veel houvast. 
Je biedt ruimte om te vertellen wat er verteld moet worden. Zo ervaar ik het.
Niet vanuit de oppervlakkigheid, maar vanuit 'wat is het verhaal wat hier getoond mag worden, wat hier naar buiten mag komen'.
Dat heb ik heel erg gevoeld. Dat doe je door je vragen, en met je aanwezigheid, je aandacht. En dat is wie jij bent. Dat is wat jij doet. En dat is volgens mij 'jouw bedoeling' ..
En door jouw kennis en ervaring met de apparatuur, en de visie die jij hebt over hoe dingen in beeld moeten worden gebracht, en weten 'wanneer het goed is', krijg ik heel veel houvast. Ik hoef dan alleen maar het verhaal te vertellen. 
Jij doet de rest. Jij brengt het in beeld.

Judy de Graaff - Het oogpunt

"Margo heeft me o.a. geleerd dat video's maken hartstikke leuk is, en dat 't helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten om 'n maximaal effect te bereiken in je zichtbaarheid naar buiten. En je voelt je heel snel op je gemak bij haar"
Ilse Keuten - Ilsecoaching.nl

"Margo is een warme persoonlijkheid en open mens, die heel erg to the pont is. Ze ziet precies wat er speelt, en benoemt dat dan ook. Ze stelt verdiepende vragen en is heel sfeergevoelig, waardoor de video's beter tot hun recht komen"

Peggy Derrez - Werk met plezier

"Het gaat om de essentie van de verhalen, en niet om de perfecte video. Het is me dankzij Margo gelukt om over de drempel heen te stappen om mezelf op video te zien. Een stukje techniek, gewoon doen, en GO with Margo!"

Leontien Jansen - Loentein coacht | Karina de Jong - Eerste hulp bij overgang | Maries Ligtvoet - Ynnergy

"Door jouw enthousiasme en uitleg is de drempel kleiner dan dat je denkt. En wat ik ook echt geleerd heb .. ga het gewoon doen!"

Nicole van Zetten - Bureau2join

En waarom verhalen?

Omdat je door verhalen te vertellen veel beter je boodschap over kan brengen, dan in een promovideo of pitch.
Verhalen raken, en worden beter onthouden.
Ze hebben iets magisch, je neemt je publiek (je klant) mee in een beleving.
Je laat ze bijvoorbeeld al een reis afleggen, die ze in 't echte leven nog moeten maken. Waardoor ze erin gaan geloven, dat ze het kunnen.

 

Verhalen vertellen kun je leren

En ik leer je graag hoe je dat doet.
En hoe je het vervolgens op video over kan brengen.

 

 

Details

Lokatie: omgeving Eindhoven
Datum: 17 (VOL!) of 31 januari

Prijs: 125,- ex btw

Ben jij (bijna) zover om je verhaal te vertellen?
Start het nieuwe jaar goed en laat jezelf zien en horen!
Ontdek welk verhaal je dit jaar te vertellen hebt, en hoe je dit op video helder en krachtig kan overbrengen.

Graag tot ziens bij de Masterclass

Mijn verhaal in 2020!

En om in de woorden van Walt Disney te spreken:

If you can dream it, you can do it!

But let's never fever forget, it all started with a mouse ..

 

Ci vediamo in 2020?

 

Dag
Uur
Minuut
Seconde